hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demirören: ''Zor günler geçiriyoruz''

    Demirören: Zor günler geçiriyoruz
    expand

    Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören, camia olarak zor ve şanssız günlerden geçtiklerini ancak taraftarların aynı inanç ve kararlılıkla takıma destek olmalarını istedi.

    Demirören'in Beşiktaş Dergisi'nin Mart sayısında yazısı şöyle:

    "Öncelikle UEFA'da, gruplu sisteme geçildiğinden bu yana ilk kez gruptan çıkmayı başaran ve Dinamo Kiev'e elenene kadar tarihimizdeki en başarılı grafiği çizen teknik heyetimize, futbolcularımıza ve bu sürede Beşiktaş'ı yanlız bırakmayan siz taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum.

    "Bu sezon Avrupa kupalarında en çok maç oynamamızın yanı sıra, en çok gol attığımız ve en çok galip geldiğimiz bir sezon yaşadık. 30 senelik UEFA tarihinde attığımız golün yüzde 30'unu son üç ayda attık. Avrupa'daki son kaybımız ve ligdeki maçlarımıza baktığımızda, evet, bir düşüş söz konusu. Camia olarak zor ve şanssız günlerden geçiyoruz. Ancak ben, Beşiktaş'ın önümüzdeki sezondan itibaren Türk ve Avrupa futbolunda zirvenin tek başına sahibi olacağına can-ı gönülden inanıyorum. Aynı inanç ve kararlılıkla sizlerden, her zaman olduğu gibi takımımıza olan sonsuz desteğinizi sürdürmenizi bekliyorum.

    "Kulübümüz, dünya kulübü olmayı, sadece takımlarımızın şampiyonlukları ile değil, tesisleşme konusunda attığımız önemli adımlarla da başaracaktır. Kimilerinin bir hayal olarak gördüğü BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'ni yaptığımız gibi, şampiyonluklara bedel stadımızı da Beşiktaş'a kazandıracağız.

    "Tahminimizden hızlı bir şekilde ilerleyen stat projemiz ile ilgili gerekli izinleri çıkarttık. Bir aksilik olmazsa Mayıs sonunda kazmayı vuracağız. Stadımız, büyük bir olasılıkla yap-işlet-devret şeklinde yapılacaktır. Nisan ayı sonlarına doğru ihalesini gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz stadımız, 42 bin 500 kişi civarında bir kapasiteye sahip olacaktır. 2010 Yılı İdari ve Mali Genel Kurulumuz'da da dediğim gibi, stadımız dünya kulübü olan Beşiktaş'ın tasdik onayıdır. Aynı zamanda bir spor kompleksinin ve bir arsanın daha Beşiktaş'a kazandırılıyor olmasının heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

    "Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz zaman bütün engelleri aşabilir, arzuladığımız başarılara ve zaferlere hep birlikte ulaşabiliriz. Beşiktaş'a duyduğumuz aşkla ve sizden aldığımız güçle biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlk günden bu yana sizlere verdiğimiz her sözü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Bundan sonra da Beşiktaş'a kalıcı eserler bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.''
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow