hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özgener: "En mükemmel turnuva olacak"

    Özgener: En mükemmel turnuva olacak
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mahmut Özgener, 2013 yılında şimdiye kadar düzenlenen en mükemmel 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı düzenleyeceklerini söyledi.

    Özgener, 20 Yaş Altı Dünya Kupası evsahipliği hakkını elde etmelerinin Türkiye'ye sportif, ekonomik ve tanıtım anlamında tarifsiz katkıları olacağını söyledi.

    Özgener, TFF'nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, Türk futbol tarihinin en büyük organizasyonunu Türkiye'ye kazandırmaktan federasyon başkanı olarak büyük gurur duyduğunu ifade etti.

    Türkiye'nin hem futbolda hem de diğer spor dallarında organizasyonların en çok tercih edilen ülkesi haline geldiğini ifade eden Özgener, 24 ülkenin katılacağı 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nın çok değerli bir organizasyon olduğunu vurguladı:

    "Bu turnuvanın ülkemize getirilmesinde başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere bakanlarımızın garanti mektuplarını imzalaması ve GSGM Genel Müdürü ile teşkilatının koşulsuz destekleri hayati rol oynadı. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.

    "Aday şehir vali ve belediye başkanlarının, önerilen stat yönetimlerinin adaylık hususunda duydukları mutluluk ve koşulsuz imzaladıkları garanti mektupları ile gösterdikleri destek, TFF'yi onurlandırarak yalnız olmadığını görmemizi sağladı. Ayrıca TFF Onursal Başkanı ve FIFA İcra Kurulu üyesi, UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'e sürecin her aşamasında yanımızda olduğu ve uluslararası düzeydeki etkinliği için tüm federasyon teşkilatı adına teşekkür ediyorum."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow