hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başarının sırrı "Azizsilin" değil kenetlenme

    Başarının sırrı Azizsilin değil kenetlenme
    expand

    Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, ligin ikinci yarısındaki başarının sırrının, futbolcular ile teknik heyetin birbirine kenetlenmesi ve camianın şampiyonluğa inancı olduğunu söyledi.

    Yıldırım, kulübün internet sitesindeki açıklamasında ligin ikinci yarısında yakaladıkları galibiyet serisinin, gazetelerde çıkan iddiaların aksine takıma müdahelesiyle ilgisi olmadığını belirtti.

    Yıldırım, "başarının sırrı devre arasında uygulanan Azizsilin", şeklindeki haberlerle takımın ve teknik heyetin şampiyonluk için sarf ettikleri emeğin yok sayılmaya çalışıldığını ve takımın gösterdiği performansa haksızlık yapıldığını kaydetti.

    Fenerbahçe başkanı Yıldırım, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

    "Takımımızın ve teknik heyetimizin başarıya odaklanması, şampiyonluğa olan inancı ve bunun için sarf ettikleri emek, bu ve benzeri haberlerle yok sayılmaya çalışılmakta, ikinci yarıda takımımızın gösterdiği performansa haksızlık yapılmaktadır.

    "Takımımızın başarısının sırrı, futbolcularımız ve teknik heyetimizin birbirine kenetlenmesi, bunun yanı sıra camiamızın da şampiyonluğa olan yürekten inancıdır. Ben ve yönetimim bu konuda kendilerine sadece destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow