hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kafkas: "Hedefimiz Avrupa'ya gitmek"

    Kafkas: Hedefimiz Avrupaya gitmek
    expand

    Süper Lig'in ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Gaziantepspor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, "iyi gidiyoruz ve belli oranda gücümüz var, her rakibi yenebilecek güçteyiz" dedi.

    Gaziantepspor, geride kalan 24 hafta sonunda topladığı 43 puanla son 10 yılın en başarılı dönemini yaşıyor.

    Dokuz haftadır kaybetmeyen ve son beş maçını kazanan kırmızı-siyahlılar 43 puanla ligde beşinci sırada bulunuyor.

    Bursaspor ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı unvanına sahip olan Gaziantepspor, şampiyonluğa oynadığı 2001 yılından sonra ilk kez bu kadar çok puan topladı.

    Teknik direktör Tolunay Kafkas, ikinci yarı çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu devam ettirmek istediklerini belirterek, "bizim hedefimiz üst sıralara tırmanarak Avrupa'ya gitmek" diye konuştu.

    Kalan her maçın çok zor olduğuna dikkati çeken Kafkas sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Bu hafta Buca'ya gidiyoruz. Onlar kümede kalma mücadelesi veriyor. Sonraki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağız. Onların da hedefi Avrupa'ya gitmek. Artık kolay bir maç yok. Önümüzdeki maçlara teker teker bakıp kazanmak istiyoruz.

    Serdar ve Yalçın dışında sakatları olmadığını belirten Kafkas, "iyi takımları mağlup etmenin moralini yaşıyoruz. Daha alınacak 30 puanımız var" diye konuştu.

    Kafkas, "iyi gidiyoruz belli bir oranda gücümüz var her rakibi yenebilecek güçteyiz. Futbol bu, belli olmaz neyin ne olacağı. Başta başkanımız olmak üzere, tüm şehir, yönetim, futbolcular ve teknik heyet bütünleşmiş durumda. Takım içinde iyi bir kenetlenme var. Sezon sonunu iyi bir şekilde getirip Avrupa'ya gideceğiz" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow