hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hagi: "Nasıl yenildiğimizi anlamadım"

    Hagi: Nasıl yenildiğimizi anlamadım
    expand

    Galatasaray teknik direktörü Gheorge Hagi, Ankaragücü deplasmanında nasıl olduğunu anlayamadıkları iki golle yenildiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gheorghe Hagi, Ankaragücü'ne deplasmanda 3-2 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

    “Herkes üzgün. Aklımdan birçok şey geçiyor ama düşündüklerimi sıcağı sıcağına söylemek doğru değil. Bu maça kazanmak için çıkmıştık ve iyi motive olmuştuk. Birkaç dakika içinde her şey değişti ve mağlup olduk."

    Çok zor bir sezon geçirdiklerini belirten Hagi, "çok kolay goller yiyoruz. Oyunun gidişatı böyle değildi, biz kontrol ediyorduk ama sonuç bizim için kötü oldu. Maçın analizini daha sonra yapacağım ama şu an çok üzgünüz" dedi.

    Basın toplantısı

    Hagi maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "ikinci yarıda 2-1 önde olmamıza rağmen son beş dakikada nasıl olduğunu anlayamadığım iki golle yenildik. Maalesef böyle zor bir sezon geçirmemiz gerekiyormuş demek ki" ifadelerini kullandı.

    Rumen teknik adam, galibiyetin de mağlubiyetin de takım halinde olduğunu belirterek, "hiçbir yenilgide tek bir futbolcumu suçlamam, alınan her türlü sonuç takımca alınmış olur. Biz de takım alarak kazanıyor, takım olarak kaybediyoruz'' şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftaya Fenerbahçe derbisiyle ilgili sorulara ise Hagi, ''şu an onu düşünecek durumda değiliz" yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow