hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da Onur şoku!

    Trabzonsporda Onur şoku
    expand

    Süper Lig'de Trabzonspor'un Kasımpaşaspor ile oynadığı maçta sakatlanan bordo-mavili ekibin kalecisi Onur Kıvrak'ın sezonu kapattığı bildirildi.

    Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, sakatlıkları bulunan oyunculardan Onur Recep Kıvrak ve Engin Baytar'ın MR'larının çekildiği bildirildi.

    Kulüp doktoru Hakan Ayaz, Kasımpaşa karşılaşmasının son dakikalarında ayağının üzerine dengesiz düşmesi sonucu sakatlanan kaleci Onur'un ameliyat olacağını söyledi.

    Ayaz, "ortalama dört ile altı ay sahalardan uzak kalması beklenen Onur'un ameliyatının yurt içi ya da yurt dışında yapılıp yapılmaması konusunda karar, oyuncumuzun futbola en erken dönmesini sağlayacak merkezin belirlenmesiyle kesinleştirilecektir" dedi.

    Engin Baytar'ın kasık adalesi yırtığı sakatlığının önemli ölçüde düzeldiğini kaydeden Ayaz, "ancak ödeminin tamamen kaybolmadığı belirlenmiştir. Engin'in ikinci sakatlığı olan pubis kemiğindeki ödemin ise tedaviye olumlu cevap vererek giderek azaldığı görülmüştür" ifadelerini kullandı.

    Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giymeyecek olan Engin'i milli maç arasından sonra oynanacak Konyaspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

    Onur'un bu sezonki karnesi

    Trabzonspor'un birinci kalecisi Onur Recep Kıvrak, ligin 25'inci haftası sonunda tüm maçlarda 90 dakika forma giydi ve bordo-mavili takımın en çok sahada kalan oyuncusu oldu.

    Geçen sezon ligin 14'üncü haftasındaki Eskişehirspor maçıyla forma giymeye başlayan başarılı kaleci, o günden bu yana sadece bir lig maçında sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.

    Bursaspor ile birlikte ligin en az golünü kalesinde gören Trabzonspor'un kalesini koruyan Onur, 25 lig maçında sadece 20 gol yedi.

    Trabzonspor'da Onur'un yokluğunda forma giymesi beklenen Tolga Zengin bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'ndaki üç maçta görev yaptı. Tolga bu karşılaşmalarda kalesinde dört gol gördü.

    Tolga iki sezonda sadece bir lig maçında görev yaptı. Bordo-mavili takımın kalecisi, Onur'un sakatlığında geçen sezon ligin 33'üncü haftasındaki Denizlispor maçında forma giymiş ve o maç da bordo-mavili takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona ermişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow