hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arıboğan: "Oğuz Sarvan'ı uyardık"

    Arıboğan: Oğuz Sarvanı uyardık
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu başkanvekili Lutfi Arıboğan, kulüp yöneticilerine yönelik aşağılayıcı ifadeler kullanan MHK başkanı Oğuz Sarvan'a gerekli uyarıyı yaptıklarını açıkladı.

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) mart ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Antalya'da yapıldı.

    Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya TFF başkanı Mahmut Özgener, birinci başkanvekili Lutfi Arıboğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

    Arıboğan, toplatıdan sonra yaptığı açıklamada, kulüp yöneticilerine yönelik sert ve yakışıksız ifadeler kullanan MHK başkanı Oğuz Sarvan'a gerekli uyarıyı yaptıklarını söyledi.

    Ligde sona yaklaştıkça rekabet ve çekişmenin arttığına ve bu nedenle tansiyonun yükseldiğine değinen Arıboğan şöyle konuştu:

    "Futbol ailesine sağduyu tavsiye ediyoruz. Sağduyu içerisinde bütün işleri yöneteceğimizi biliyoruz. Bütün futbol ailesini kastederken, sağduyu belirtirken, TFF'de de birlikte olduğumuz kurumları kastediyorum.

    "Oğuz Sarvan'ın gelişmeler üzerine açıklamasını okudum. Kendisi ile açıklamaların içeriği ile ilgili görüştük. Sağduyuyla ilgili kendisine de gerekli uyarıları yaptık. Herhangi bir sorun yok."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow