hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Santos: "Her türlü sonuca açık bir maç"

    Santos: Her türlü sonuca açık bir maç
    expand

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, Galatasaray ile oynayacakları derbinin her türlü sonuca açık olduğunu, maç boyunca yüzde 100 konsantrasyonla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi.

    Fenerbahçe Televizyonu'na konuşan Andre Santos, sezonun en zor maçlarından birini cuma günü Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynayacaklarını söyledi.

    Brezilyalı futbolcu, "sezonun en zor maçlarından birini ezeli rakibimize karşı vereceğiz. Onların saha ve seyircisi önünde üç puan için sahaya çıkacağız" dedi.

    Maçın önemini bildiklerini belirten Santos, "mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bizi çok zor bir mücadele bekliyor. Mücadelenin sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz. Derbilerin favorisi yoktur. Favori olarak gösterilmemiz çok yanlış" diye konuştu.

    Sahaya yüzde 100 konsantre şekilde çıkmaları gerektiğine vurgu yapan Santos, "90 dakika boyunca aynı mücadeleyi vermek bizim için çok önemli. Çok önemli derbiler oynayan bir oyuncu olarak böyle maçların favorisi olmayacağını hatırlatmak isterim. Her türlü sonuca açık bir maç" dedi.

    "Şu anda ligde lideriz ve liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" diyen deneyimli futbolcu, "Galatasaray maçına da her maça hazırlandığımız gibi üç puanla çıkacağız. Bizim için önemli olan rakip ayırt etmeden kazanmak" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow