hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Schalke Magath'ın biletini kesti

    Schalke Magathın biletini kesti
    expand

    Bundesliga kulübü Schalke, teknik direktör Felix Magath'ın görevine son verdi.

    Schalke'de beklenen oldu ve takımı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale, Almanya Kupası'nda da finale taşımasına rağmen Magath'ın görevine son verildi.

    2013'e kadar sözleşmesi bulunan Magath'ı göndermek için sezon sonunu beklemeyen Schalke yönetimi, yeni teknik direktör konusunda bir açıklama yapmadı.

    Schalke'deki ikinci yılında koltuğunu kaybeden 57 yaşındaki teknik adam, Wolfsburg'u Bundesliga şampiyonu yaptıktan sonra başına geçtiği takımı ilk sezonunda lig ikinciliğine taşıdı ancak bu sezon beklentilerin altında kaldı.

    26 hafta sonunda Bundesliga'da 10'uncu sırada yer alan Schalke, düşme hattının sadece beş puan üzerinde.  

    Schalke yönetiminin, taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Magath'ı gönderme kararını geçtiğimiz haftaki Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçından önce aldığı medyaya yansımıştı.

    Yeni hoca Rangnick mi?

    Alman basını, Schalke'yi gelecek sezondan itibaren Ralf Rangnick'in çalıştıracağını iddia ediyor. Bild gazetesi, Rangnick ile 1 Temmuz 2011 tarihinden geçerli olmak üzere ön anlaşma imzalandığını duyurdu.

    2004 yılı Eylül ayından 2006 Haziran ayına kadar Schalke'de görev yapan Rangnick, Bundesliga'da Stuttgart, Hannover, Hoffenheim gibi takımlarda da görev yapmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow