hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex: "Çok anlamlı bir galibiyet aldık"

    Alex: Çok anlamlı bir galibiyet aldık
    expand

    Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbide yıldızlaşan Alex, Türk Telekom Arena'da çok anlamlı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Telekom Arena'da oynanan ilk derbiye damgasını vuran futbolcu, Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex oldu.

    Bitime 15 dakika kala Semih'in attığı beraberlik golünde asisti yapan Alex, 88'de müthiş bir kafa golüyle takımına üç puanı getirdi.

    Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan deneyimli yıldız, "bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok anlamlı bir galibiyet aldık. İlk yarıda çok hata yaptık ve geriye düştük, daha sonra rakibini hatalarını değerlendirdik ve sonuca gittik" dedi.

    Bu sezon ligde 19 gole ve 11 asiste ulaşan Alex, çok çalışmasının meyvalarını topladığını, bunu yaparken takıma da katkı sağladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

    Uzun zamandır şampiyon olamadıklarını belirten Alex, bu sezon mutlu sona ulaşmak için azimli olduklarını ve bunu başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

    Beşiktaş'tan sonra Galatasaray'ı da geriden gelerek yendiklerine dikkat çeken Alex, Türk Telekom Arena'da futbol adına mükemmel bir atmosfer olduğunu, sadece sahanın zemininde ufak da olsa sorun bulunduğunu vurguladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow