hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre: "Ortam gerilmesin diye gitmedim"

    Emre: Ortam gerilmesin diye gitmedim
    expand

    Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisinde ortamın gerilmemesi için stada gitmediğini söyledi.

    Fenerbahçe kulübünün radyosuna konuşan Emre, Konyaspor maçında sakatlandığında derbide oynayamayacağı için ağladığını söyledi.

    Emre, "Galatasaray'a karşı oynamadı diye çok dramatize ettiler. Ben kendimi burada bu anlamda ispatladım. Ama ne olursa olsun Galatasaray maçında oynamayı çok istiyordum, nasip olmadı" dedi.

    Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde bazı insanların kendisi hakkında farklı düşündüğünü kaydeden Emre, "Galatasaray maçında oynamak istiyordum, kendimi formda hissediyordum. Ancak uzun seneler Fenerbahçe formasıyla oynayacağıma inanıyorum. Bir sonraki Galatasaray maçında, nerede olursa olsun takımımın yanında olmak istiyorum" diye konuştu.

    Emre, ortam gerilmesin diye derbi maça gitmediğini vurgulayarak, "maçı arkadaş grubuyla evimde izledim. Geçen sene Selçuk'un gol attığı derbiyi de aynı arkadaş grubuyla izlemiştim. İnşallah bir daha onlarla izlemem, sahada ben olduğumda kazanırız" ifadelerini kullandı.

    Alex'e övgü

    Emre Belözoğlu, Galatasaray maçında bitime iki dakika kala attığı golle galibiyeti getiren Alex De Souza'dan övgüyle bahsetti.

    Tecrübeli oyuncu, derbi maçın kırılma anıyla ilgili bir soru üzerine, "kırılma anı, son 25 dakikada takımın gösterdiği özveri ve her zamanki gibi Alex'in bir fenomen olduğunu ispatlaması" dedi.

    "Milli takımda oynama isterdim"

    Sakatlığı nedeniyle milli takımda da forma giyemeyeceğini belirten Emre, milli takımda olamadığı için üzüldüğünü söyledi.

    "Milli takımda oynamak isterdim" diyen Emre, "milli takıma seve seve gidiyoruz. Orada da oynayamadığım için üzülüyorum. Takımımız şampiyonluk yolunda ilerliyor, her maçta oynamak istiyorum. Milli maç arası, Bursaspor maçı öncesi sakatlığımın geçmesi açısından avantaj olarak görünüyor" dedi.

    Bursaspor maçı

    Emre Belözoğlu, ligin 27'nci haftasında Bursaspor ile yapacakları maçı da değerlendirdi.

    Bursaspor karşılaşmasının çok önemli bir maç olduğunu dile getiren Emre şunları söyledi:

    "Takımda çok iyi bir ortam var, çok iyi bir hava yakaladık. Bunun devam etmesi gerekiyor. Tüm maçlarımızı kazanırsak, Trabzonspor maçlarının hepsini kazansa dahi biz şampiyon oluruz. Bursaspor geçen senenin şampiyonu. Şu an maç eksiğiyle 10 puan gerimizde, ama şampiyonluk şansları devam ediyor. Zor maç olacak. Ancak Kadıköy'deki avantajımız olan seyircimizin desteğiyle bu maçtan da galip geleceğimize inanıyorum."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow