hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Konyaspor hakemlerden şikayetçi

    Konyaspor hakemlerden şikayetçi
    expand

    Konyaspor kulübü başkanı Bahattin Karapınar, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 26 haftasında hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettiklerini iddia etti.

    Karapınar, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Konyaspor'un hakem hataları nedeniyle çok önemli puanlar kaybettiğini öne sürdü.

    Yayıncı kuruluşun yorumcuları tarafından değerlendirilen pozisyonlardan derleme yaptıklarını ifade eden Karapınar, "26 haftada hakem hataları nedeniyle 12 puan kaybettik. Buna karşın Konyaspor'un hakem hatalarından dolayı kazandığı haram bir tek puanı bulunmamaktadır" dedi.

    Karapınar, "buna sadece tesadüf diyebiliriz, bunun dışında başka bir şey düşünmek istemiyorum" diye konuştu.

    Konyaspor başkanı, son olarak geçtiğimiz pazar günü yapılan Medical Park Antalyaspor maçında belki dünya futbol tarihinde görülmemiş bir olayı yaşadıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

    "Arka arkaya iki nizami golümüzün ve üç penaltımızın verilmediği bir maçı hatırlayan var mı? Türk futboluna katkı sağlamaya ve Konya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bırakın, erkekçe, tüm lig takımları mücadele etsin.

    "Elbette başarılı başarısız sonuçlar alınacak. Yapacağımız mücadeleye dışarıdan bir müdahale olmadığı sürece herkes kaderine razı olur. Konya'nın maalesef sahipsizliği, ilgisizliği... Buna taraftarı, Konya'nın büyüklerini, Konyaspor'da başkanlık yapmış herkesi katıyorum."

    Konyaspor tarihinde kulübe maddi olarak en fazla katkı sağlayan başkan olduğunu söyleyen Karapınar, bütün bunların yanında en büyük desteği Konya Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Akyürek'ten gördüklerini belirtti.

    Karapınar, 25 Mart'ta yapılacak olağan genel kurulda güvendikleri bir aday çıktığı takdirde görevi severek teslim edeceğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow