hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Semih: "Seriye Avusturya ile başlayacağız"

    Semih: Seriye Avusturya ile başlayacağız
    expand

    Milli takımın aday kadrosunda yer alan Fenerbahçe'nin golcüsü Semih Şentürk, Euro 2012 elemelerinde Avusturya'yı yenerek galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

    Fenerbahçe kulübünün radyosuna konuşan Semih, Euro 2012 elemelerinde yer aldıkları A Grubu'nda dört maçını da kazanan Almanya'nın ön plana çıktığını, Türkiye'nin ikincilik için mücadele ettiğini söyledi.

    Semih, "ikinci olan takımın play-off oynama şansı var. Bunun bilincindeyiz. İkincilikteki en ciddi rakibimiz Avusturya ile kendi sahamızda oynayacağız. Avusturya'yı yenerek, galibiyet serisine başlamak istiyoruz" dedi.

    Milli takımın hiç beklenmedik şekilde Azerbaycan'a yenildiği maça değinen Semih, Almanya yenilgisinin moral bozukluğuyla o maça çıktıklarını belirtti:

    "O gün herkeste bir tutukluk vardı. Kolay galip geleceğimiz maçtan mağlubiyetle ayrıldık. O gün inanılmaz kötüydük. Ondan sonra milli takım değişime gitti. Hazırlık maçlarının iyi geçtiğini düşünüyorum. Genç oyuncular milli takıma çağrıldı. Şimdi Avusturya maçını kazanarak, Türk halkını sevindirmek istiyoruz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow