hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kafkas: "Tek düşüncemiz Avrupa"

    Kafkas: Tek düşüncemiz Avrupa
    expand

    Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, takımını uzun bir aradan sonra tekrar Avrupa kupalarına taşımak istediğini söyledi.

    Kafkas, Celal Doğan tesislerinde yaptığı açıklamada üç  günlük aranın ardından Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

    Takımın önünde zorlu bir periyot olduğunu ifade eden Kafkas, "son 100 metreye girdik, kim hızlı koşarsa ipi o göğüsleyecek. Şimdiye kadar iyi geldik, bu ipi biz göğüslemek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" dedi.

    Gaziantepspor'u uzun bir aradan sonra tekrar Avrupa kupalarına taşımayı hedeflediklerini belirten Kafkas, "bulunduğumuz yeri koruyup, yakalayabilirsek üçüncülüğü yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

    Adının Galatasaray ile anılmasıyla ilgilenmeyen genç çalıştırıcı, ''şu anda tek düşüncem, Gaziantepspor'u Avrupa kupalarına nasıl taşırım'' dedi.

    Cenk Tosun ve Emre Güngör'ün A milli takıma gittiğini hatırlatan Kafkas, "şu anda 10 tane milli oyuncuya sahibiz. Bu Gaziantepspor için gurur kaynağı. Artı Süleyman var, 17 yaş milli takım oyuncusu. Ciddi bir yapılanma var. Bunların gururunu yaşıyoruz. Sonuçların gelmesi de insanları mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow