hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polat seçim tarihini açıklıyor

    Polat seçim tarihini açıklıyor
    expand

    Galatasaray başkanı Adnan Polat'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve en geç gelecek hafta başında seçim tarihini açıklayacağı belirtiliyor.

    Polat'ın çok yakın dostlarına, "Galatasaray'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim. Galatasaray'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz" dediği öğrenildi.

    Kulübün mali kongresinde idari yönden ibra edilmeyen Adnan Polat ve yönetiminin kararı, Galatasaray'ın yakın geleceğine ışık tutacak.

    Mali kongrede ibra edilmemesinin ardından, "bu karar umarım Galatasaray'a hayırlı olur" diyen ve sonrasında sessizliğini koruyan başkan Adnan Polat'ın seçim kararını açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

    Sarı-kırmızılı kulübün dedikodu kulislerinde, "mahkemeye gidecek, seçim olacak, olmayacak" tartışmaları yaşanırken, Polat'ın kulübü seçime götürmeye kesin kararlı olduğu ve çok yakın dostlarına şunları söylediği öğrenildi:

    "Galatasaray'ın geleceğini elbette kaosa sürüklemeyeceğim. Galatasaray'ı kişisel çekişmelere alet etmeyeceğiz. Seçime gideceğiz. İbra olsam da seçime gidecektik. Ancak daha önce aileme, yakınlarıma, mali kongre sonrasında bu kararı alacağımı bildirmiştim. İbra olmama tehlikesine karşı bu kararımdan dönmedim.

    "Seçim kararını çok kısa bir süre içinde açıklayacağım. Ancak genel kurul zabıt tutanaklarının gönderilmesini bekliyorum. Divan başkanı Türker Arslan tutanakları gönderdiği an, kısa bir incelemenin ardından bu kararı açıklayacağız. Gereksiz dedikodularla kimse Galatasaray'ı daha fazla yıpratmasın."

    Polat'ın çok güvendiği dostlarıyla dün gece geç saatlerde yaptığı bu sohbetin tartışılır bir yanı olmadığı ve en geç gelecek hafta başında seçim tarihini açıklamasının kesinlik kazandığı belirtiliyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow