hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Düren: "Guti için teklifleri değerlendiririz"

    Düren: Guti için teklifleri değerlendiririz
    expand

    Beşiktaş kulübü basın sözcüsü Mete Düren, sezon sonunda takımdan ayrılabileceği yönünde açıklamalar yapan Guti için resmi bir teklif almadıklarını açıkladı.

    Düren, Kasımpaşa'y 1-0 yendikleri lig maçından sonra yaptığı açıklamada, Guti için gelecek teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

    Guti ile ilgili kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten Düren, "eğer böyle bir teklif olursa, yönetim ve teknik heyet olarak oturur değerlendiririz. Ancak şu an için böyle bir teklif yok" dedi.

    Düren, Atletico Madrid'den Uruguaylı golcü Diego Forlan'ı transfer edip etmeyecekleri sorusunu, "Forlan ile ilgili gerekli açıklamayı yapmıştık. Atletico Madrid başkanı buraya Forlan için gelmedi. Onların başka kulüp futbolcularıyla temasları var. Bizim Forlan ile ilgili bir girişimimiz yok" diye yanıtladı.

    Şu anda iki hedeflerinin bulunduğunu belirten Düren, "ilk hedefimiz Türkiye Kupası'nı almak, sonra da ligi en iyi pozisyonda bitirmek. Artık bundan sonraki haftalarda üç puan almak önemli" dedi.

    Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında iyi bir sonuç aldıklarını ifade eden Düren, ligdeki hedeflerinin üçüncü veya dördüncü sırada bitirmek olduğunu söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow