hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emre: "Umarım biz de ikramda bulunmayız"

    Emre: Umarım biz de ikramda bulunmayız
    expand

    Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, Trabzonspor'un kazanamadığı haftada Bucaspor'u yenerek liderliğe yükseldiklerini belirterek, "belli oldu ki bu yarış sonuna kadar devam edecek" dedi.

    Emre 3-1 geriye düşmelerine rağmen 5-3 kazandıkları Bucaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "iyi oyunumuz son yarım saatte dört gol atmamıza yetti. Biz de çok büyük keyif aldık, izleyenlere keyif verdik" dedi.

    Deneyimli yıldız, "artık bu iş belli oldu ki sonuna kadar devam edecek. Trabzonspor ikramda bulundu, umarım biz de böyle bir ikramda bulunmayız. İnanıyorum ki ligin ikinci yarısındaki özverili mücadeleyle bu şampiyonluğu hak ediyoruz. İnşallah son dört haftada bu böyle devam eder, şampiyonluk kupası kaldırırız" dedi.

    Emre, Bucasporlu Musa Aydın ile ilgili olarak da maç içinde arasında ufak bir tartışmanın olduğunu söyledi.

    Fenerbahçe'nin asbaşkanı Ali Koç, karşılaşma için "korku filmi gibiydi" dedi. Koç, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

    "Korku filmi gibiydi. Hop oturup hop kalktık. İlk yarı ile ikinci yarı arasında siyah ile beyaz kadar fark vardı. 3-1 geriye düştük, buna inanmak zordu. Takım kimliğine döndü ve üç puanı aldık. Üç puanın Güiza'nın golüyle gelmesi ayrı bir güzellik oldu. Destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyoruz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow