hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakkal: "Fener de şampiyon Trabzon da"

    Bakkal: Fener de şampiyon Trabzon da
    expand

    Ankaragücü teknik direktörü Mesut Bakkal, şampiyonluk için çekişen Fenerbahçe ve Trabzonspor'un başarısında en önemli payın Türk teknik direktörlerde olduğunu söyledi. Bakkal, hafta sonu Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu vurguladı.

    Ankaragücü'ne geldiği günden itibaren başarılı bir performans sergileyen teknik direktör Mesut Bakkal, Süper Lig'de hafta sonu lider Fenerbahçe ile yapacakları maç hakkında DHA'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Süper Lig'in son iki haftasına girildiğinde Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan şampiyonluk yarışına değinen Bakkal, "iki takımı da şampiyon ilan etmek isterim" dedi.

    Türkiye'de ikinciliğin başarısızlık sayıldığı bir ortamda çalıştıklarını belirten Bakkal, "bu başarıdaki en büyük kriter Türk teknik adamlardır. Ben iki takımı da cani gönülden tebrik ediyorum. Gündemde olan spekülasyonlara yıllardır şahit oluyoruz. Biz işimize bakıyoruz" diye konuştu.

    Fenerbahçe maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade eden Bakkal, "sahaya kazanmak ve Ankaragücü'ne yakışanı yapmak için gideceğim. Ligde gündemi belirleyen takımsam ne mutlu bana. Kimin şampiyon olacağı beni ilgilendirmez. Bize yakışır şekilde sahada mücadele edeceğiz" dedi.

    Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Fatih Tekke ve aynı kulüpten kiraladıkları Gabriç hakkında da açıklamalarda bulunan Bakkal, Gabriç ile ilgili Türkçe anlamadığı için pek fazla sorun yaşamadıklarını, Fatih'in ise zaten çok tecrübeli bir oyuncu olduğunu belirtti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow