hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kocaman: "Yıllar sonra daha iyi anlaşılacak"

    Kocaman: Yıllar sonra daha iyi anlaşılacak
    expand

    Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, şampiyon olmanın başlı başına zor bir iş olduğunu belirterek, yıllar sonra bu şampiyonluğun değerinin daha iyi anlaşılacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kocaman, Sivasspor'u deplasmanda 4-3 yenip şampiyon oldukları Süper Lig son hafta maçından sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "son derece mutluyuz. Çok zor bir işi başardığımızın farkındayız. Yıllar sonra bu şampiyonluğun değerli, zor olduğu daha iyi anlaşılacak diye düşünüyorum" dedi.

    Kocaman, Fenerbahçe her platformda iddialı olmak zorunda. Avrupa’dan elendikten ve dokuz puan geride kaldıktan sonra hayal etmek çok kolay değildi. Çok büyük bir inanç ortaya koydu kulüp" diye konuştu.

    Fenerbahçe taraftarının ve yönetimin desteğine değinen Aykut Kocaman, "Sivas'taki Fenerbahçeliler ve başka yerlerden gelen Fenerbahçeliler muazzam bir atmosfer yarattılar. Şampiyonluk sahası gibiydi" dedi.

    "En sıkıntılı olduğumuz gün Yeni Malatyaspor maçından sonra Antalya’ya döndüğümüz gün protesto beklerken çiçeklerle bekleyen Antalyalıları unutmamak gerekiyor" diyen Kocaman şöyle devam etti:

    "Antalya kampı oyuncuların hayata dönüşü oldu. Başkan ve Ali Yıldırım’a da oyunculara verdiği büyük destek için çok teşekkür ediyorum. Zor bir işi başardık. Şampiyon olmak başlı başına zor bir iş.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Fenerbahçelileri ve futbolcuları canı gönülden kutluyorum. Kelimelerin yeterli olmadığı anlar var. Hem şu an hem soyunma odası bunlardan biriydi. Şampiyonluğun mimarları varını yoğunu ortaya koyan, kırılmayan futbolculardır. Tekrar teşekkür ediyorum hepsine."

    "Hak edilmiş bir şampiyonluktu"

    Trabzonspor ile yaşadıkları şampiyonluk yarışı için ise Kocaman şunları kaydetti:

    "Trabzonspor muazzam yarışın ortağıydı. Birkaç gün önce söylediğim gibi Fenerbahçe ligin  ikinci yarısında bu kadar önemli bir sprint atarken Trabzon’un yarışta tutunması çok önemliydi. Her şey şampiyonlukla doğru orantılı gidiyor, ne söylesek boş artık onlar için. Şampiyonlar konuşuluyor, şampiyonluk konuşuluyor. Hak edilmiş bir şampiyonluktu.

    "Bütün Fenerbahçelileri canı gönülden kutluyorum. Direkt Şampiyonlar Ligi'ne gidecek Fenerbahçe. Her platformda adı olduğu sürece iddialıdır Fenerbahçe. Avrupa’daki  olculukta biraz daha altımızı doldurarak sağlam şekilde o kulvarda yüremek en büyük amacımız."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow