hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Lig ertelendi

    Süper Lig ertelendi
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, futboldaki şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle yapılan değişiklik sonrası, Spor Toto Süper Lig'de sezonun 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig'de ise sezonun 10 Eylül'de başlayacağını açıkladı.

    TFF'nin İstinye'de bulunan binasından çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Aydınlar, 2011-2012 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig'in ise 10 Eylül'de start alacağını belirtti.

    Daha önce yapılan planlamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in 7 Ağustos, Bank Asya 1. Lig'in ise 14 Ağustos'ta başlaması gerekiyordu.

    Öte yandan TFF, yarın Spor Toto Süper Lig ile Bank Asya 1. Lig kulüplerinin başkanlarıyla toplantı yapılacağını duyurdu.

    Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, 2011-2012 sezonunun Spor Toto Süper Lig'de 9 Eylül, Bank Asya 1. lig'de ise 10 Eylül'de başlayacağı yinelenirken, şu ifadelere yer verildi:

    "Ayrıca 26 Temmuz Salı günü (yarın) Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapılacak. TFF'nin İstinye'deki merkezinde gerçekleştirilecek toplantılara, TFF adına başkan Mehmet Ali Aydınlar, başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan ile TFF İcra Kurulu üyeleri katılacak. Kamuoyu gündemindeki konularla ilgili bilgi alışverişinin yapılacağı Bank Asya 1. Lig toplantısı saat 13.00'te, Spor Toto Süper Lig toplantısı ise 16.00'da başlayacak."

    Aydınlar savcıyla görüştü

    Bu arada Mehmet Ali Aydınlar, bu açıklamayı yapmadan önce Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne uğradı.

    Aydınlar, makam aracıyla saat 16.20'de geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinde yaklaşık 1 saat kaldı.

    Başsavcı Vekili Fikret Seçen'in makam odasında, Aydınlar, Seçen ve soruşturmayı yürüten Özel Yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk'in birlikte görüşme yaptığı öğrenildi.

    Aydınlar, adliyeden ayrılırken basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow