hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arsenal Fabregas'sız da kazandı

    Arsenal Fabregassız da kazandı
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılacak 10 takımın daha belirleneceği Play-Off ilk maçlarında 5 karşılaşma oynandı. Arsenal Udinese'yi 1-0 yenerken, Lyon ise Kazan'ı 3-1'le geçti. Trabzonspor'u eleyen Benfica ise Twente ile 2-2 berabere kaldı.

    Parken Stadı'na konuk olan Viktoria Plzen, Kopenhag'ı 3-1 mağlup ederken, Belarus ekibi BATE Borisov, Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile berabere kaldı.

    Üçüncü ön eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor'u eleyen Portekiz ekibi Benfica da Hollanda temsilcisi Twente'yle 2-2 berabere kaldı.

    Günün diğer maçında ise İngiliz devi Arsenal, İtalyan ekibi Udinese ile karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'ndaki maçı 4. dakikada Theo Walcott'ın attığı golle Arsenal kazandı.

    Fransız ekibi Olympique Lyon ise, Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan'la kozlarını Stade de Gerland'da paylaştı. Olympique Lyon, Rubin Kazan karşısından 3-1'lik skorla üstün ayrılırken, Rubin Kazan'ın golünü 3. dakidada Vladimir Dyadyun kaydetti. Olympique Lyon'a galibiyeti getiren golleri ise 10. dakikada Bafetimbi Gomis, 40. dakikada Bafetimbi Gomis ve 71. dakikada da Jimmy Briand attı.

    Dün oynanan Play-Off maçlarının sonuçları şu şekilde:

    Kopenhag: 1 - Viktoria Plzen: 3
    BATE Borisov: 1 - Sturm Graz: 1
    Twente: 2 - Benfica: 2
    Arsenal: 1 - Udinese: 0
    Olympique Lyon: 3 - Rubin Kazan: 1

    Bugün oynanacak maçlar ise şöyle:
    21.45 Wisla Krakow - APOEL
    21.45 Maccabi Haifa - Genk
    21.45 Dinamo Zagreb - Malmö
    21.45 Odense - Villarreal
    21.45 Bayern Münih - Zürih... CNN TÜRK'TEN CANLI YAYINLANACAK
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow