hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Hugo Almeida, Zaragoza ile anlaştı"

    Hugo Almeida, Zaragoza ile anlaştı
    expand

    İspanyol basını, Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Hugo Almeida'nın İspanya'nın Real Zaragoza takımına çok yakın olduğunu ileri sürdü.

    Marca radyosundan verilen haberlerde, "Hugo Almeida, Zaragoza ile anlaştı, Beşiktaş'ın evet'i bekleniyor" denilirken, birçok İspanyol spor internet sitesi de transferin gerçekleşme olasılığını yüksek gösterdi.

    Yapılan yorumlarda, Almeida ile Zaragoza arasında yürütülen görüşmelerde son saatlerde çok büyük ilerlemeler kaydedildiği iddia edildi. Haberlerde ekonomik sıkıntı yaşayan Zaragoza'nın yatırım fonu aracılığıyla Almeida için gerekli ödemeyi yapmayı planladığı, Portekizli futbolcunun menajeri Jorge Mendes'in de görüşmelerde kilit konumda olduğu belirtildi.

    Haberlerde ayrıca, Almeida'nın geçtiğimiz cumartesi günü yaptığı açıklamada, "Benfica beni istiyor ama Portekiz'e gitme niyetim yok. İspanya'dan iyi bir teklif gelirse giderim" dediği ileri sürüldü.

    İspanyol basını, Beşiktaş'ın, yerini dolduracak bir oyuncuyla anlaşmadan Almeida'yı bırakmayacağı, şu andaki en büyük adayın ise Portekiz'in Sporting Braga takımında oynayan Brezilyalı Lima olduğunu yazdı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow