hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho ayrılık iddialarını yalanladı

    Mourinho ayrılık iddialarını yalanladı
    expand

    Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, İspanyol basınında çıkan Real Madrid'i bırakacağı iddialarını yalanlayarak, "Gitmiyorum, eminim, çok eminim" dedi.

    Mourinho, kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, kendisini tanımayanların şu anda Real Madrid'den ayrılacağımı düşleyebileceğini belirterek, "Bunu kafasında kurabilir veya buna inanabilir. Bana öyle geliyor ki, birçok kişi Real Madrid'in sezon öncesi hazırlığında ortaya koyduğu kaliteli futboldan etkilendi ve belki de bu yüzden şimdi Real Madrid'den ayrılacağım şeklinde şaşırtıcı bir haber çıktı. İmkansız" dedi.

    Çok akıllı, mükemmel bir başkanlarının olduğunu, üstelik aralarında büyük dostluk bulunduğunu ifade eden Mourinho, "Ve günde 24 saat çalışan bir genel direktöre sahibim. Bu yüzden motivasyonum çok yüksek ve Madridliliğim birçoğundan çok daha fazla büyük" ifadesini kullandı.

    Mourinho ayrıca, Süper Kupa maçında Barcelona yardımcı antrenörü Tito Vilanova'ya yaptığı, elini gözüne götürdüğü, hareketle ilgili, "Bu yaptığım için sadece Madridlilik duygusu olanlardan özür diliyorum. Futbolun ikiyüzlülüğüne benden daha fazla uyumlu olanlar, tünelin en sonunda ve ağızları kapalı olarak bunu yapıyorlar. Ben ikiyüzlü olmayı öğrenmiyorum. Bunu ne öğreniyorum ne de istiyorum" dedi.

    Bu arada İspanya Futbol Federasyonundaki Rekabet Komitesi, Süper Kupa maçında yaptığı hareketten dolayı Mourinho ve ona karşılık veren Vilanova hakkında soruşturma açıldığını açıkladı.

    Komite ayrıca, maçta kırmızı kart gören futbolculardan Barcelona'dan David Villa, Real Madrid'den Mesut Özil ve Marcelo'ya birer maç ceza verdi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow