hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlkay Gündoğan'a şok!

    İlkay Gündoğana şok
    expand

    Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Borussia Dortmund'da oynayan Türk kökenli İlkay Gündoğan'ı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Avusturya'ya karşı oynanacak karşılaşma için Alman Milli Takımının aday kadrosuna çağırmadı.

    Löw, İlkay'ı 10 Ağustos'ta Almanya'nın Brezilya'ya karşı oynadığı hazırlık maçında kadroya dahil etmiş, ancak bu oyuncuya maçta forma şansı vermemişti.

    Real Madrid'de oynayan Mesut Özil ise Alman Milli Takımı kadrosunda yer alırken, Sami Khedira sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı.

    Hannover'in kalecisi Ron-Robert Zieler de, Manuel Neuer ve Tim Wiese'nin ardından üçüncü kaleci olarak ilk kez kadroya dahil edildi.

    Löw, Avusturya maçına konsantre olduklarını, grupta lider olarak iyi bir puana sahip olduklarını, ancak henüz Polonya ve Ukrayna'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmak için elemeleri geçmediklerini belirtti.

    Avusturya'ya karşı galibiyet almayı hedeflediklerini ifade eden Löw, böylelikle Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayabileceklerini kaydetti.

    Avusturya'yla 2 Eylül'de karşılaşacak olan Alman Milli Takımı, 6 Eylül'de de Polonya'yla hazırlık maçı yapacak.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow