hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Quaresma Maccabi'yle dönüyor

    Quaresma Maccabiyle dönüyor
    expand

    Beşiktaş'ın Maccabi Tel Aviv ile oynayacağı Avrupa Ligi maçında sakat olan Guti ve Atınç'la birlikte kart cezalısı İbrahim Toraman da forma giyemeyecek. 3 maçlık cezası dolan Quaresma ise maçta oynayabilecek.

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde E Grubu ilk maçında oynayacağı Maccabi Tel Aviv maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla noktalayacak.

    Saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.

    Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Guti ve Atınç'ın yanı sıra kart cezalısı İbrahim Toraman mücadelede forma giyemeyecek. Tedavisine devam edilen Ernst'in durumu ise yarın netleşecek. 3 maçlık kırmızı kart cezası sona eren Quaresma forma giyebilecek.

    Antrenör Carlos Carvalhal'in yarın takımını şu ilk 11 ile sahaya sürmesi bekleniyor.

    Rüştü, Ekrem, Egemen, Sivok, İsmail,Necip, Fernandes, Veli, Simao,Quaresma ve Almeida.

    Öte yandan Beşiktaş, yarın oynayacağı Maccabi Tel-Aviv karşılaşması ile Avrupa kupalarında 153. maçına çıkacak.

    Siyah Beyazlılar daha önce oynadığı 152 maçın 54'ünü kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 68 müsabakada ise rakiplerine yenildi.

    Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 186 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde 224 gol gördü.

    Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 11 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

    Ayrıca Beşiktaş, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 68 maç yaptı. Siyah-beyazlılar, geride kalan 68 maçta 30 galibiyet, 14 beraberlik, 24 de mağlubiyet aldı. Beşiktaş, UEFA'da 106 gol atarken 85 de gol gördü
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow