hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Sihirbaz değilim'

    Sihirbaz değilim
    expand

    Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, Eskişehir yenilgisinin ardından gelen bu farklı galibiyetin hatalardan ders alarak oluştuğunu söyledi. Carvalhal “Hoca olarak görevim takımımı her hafta, bir önceki maça göre üst seviyeye getirmektir” dedi.

    Eskişehirspor yenigisinin ardından, Avrupa Ligi’nde Maccabi Tel Aviv’e ağır bir yenilgi tattıran Beşiktaş’ın Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, bir hafta içinde yaşanan bu süreçte sihirbazlık yaparak bu işi başarmadığını ifade etti.

    Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre utluluk veren ve hak edilmiş bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Portekizli teknik adam, “Maccabi’nin yapacakları ve kapasitesi hakkında bilgi sahibiydik. Özellikle onların 3-0 kazandıkları Panathinakos maçında çok iyi oynamışlardı. Biz çok akıllıca oynadık” yorumunu yaptı.

    “Belki siz beni fazla tanımıyorsunuz” diyerek sözlerini sürdüren Carvalhal, şöyle devam etti:
    “Tanınmış bir futbolcu değildim. Hoca olarak üçüncü ligde görev aldım. İkinci lige gittim, sonra birinci lige çıktım. Burada söylemek istediğim şey, her şeyin üzerine koyarak geldim, kimse bana yardım etmedi. Sonuçta bir sihirbaz değilim. Takımı bir günde değiştiremem. Eskişehir’de belirgin hatalarımız vardı. Ancak önemli olan bu maçta dersler alarak bir sonraki maçta yapmamak. Benim hoca olarak görevim de takımımı her hafta bir önceki maça göre üst seviyeye getirmektir.”

    Tecrübesine göre bu düzenin dümdüz gitmeyeceğini belirten siyah-beyazlıların teknik patronu, “Bazen her şey çok iyiye giderken de düşüşler olabilir. Benim gibi hocaların yaptığı şey sihirbazlık değil. Hocalar üzerine kata kata bir şeyler yapar” yorumunda bulundu.

    Cezası nedeniyle maçı tribünde izleyen Maccabi Tel Aviv Teknik Direktörü Iwanir, “Yenildikten sonra açıkçası çok fazla söyleyecek bir şeyimiz yok. Beşiktaş çok atak ve seri oynadı. Fazla direnemedik” diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow