hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'den bir açıklama daha...

    Fenerbahçeden bir açıklama daha...
    expand

    Fenerbahçe Kulübü, yönetim kurulu üyelerinin, kulübü ve camiayı ilgilendiren kararları alırken her zaman tartıştıklarını ve fikir paylaşımlarında bulunduklarını, ortaya çıkan fikir ayrılıklarının da 104 yıllık camianın geçmişine ve kültürüne yakışır bir ağırlık içerisinde değerlendirildiğini açıkladı.

    Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde sarı-lacivertli kulübün, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) devam eden davasıyla ilgili bilgilendirme amaçlı basın toplantısı yapmasıyla ilgili yönetimin içerisinde ayrılık olduğu öne sürüldüğü ve yönetimde kriz varmış gibi gösterilmeye çalışıldığı anlatılarak, şöyle denildi:

    "Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, tüm yönetim kurulu üyelerimizin kulübümüzü daha iyi temsil edebilmek ve ileriye taşıyabilmek adına görev yaptığı bir mercidir. Yönetim kurulu üyelerimiz kulübümüzü ve camiamızı ilgilendiren kararlarını alırken her zaman tartışır ve fikir paylaşımlarında bulunurlar. Ancak içerisinden geçmekte olduğumuz bu hassas dönemde alınan kararlar üzerinde çok daha özenle durulmakta, bir karar alınmadan önce en ince detayına kadar her olasılık yönetim kurulu üyelerimiz tarafından masaya yatırılmaktadır. Bu noktada ortaya çıkan fikir ayrılıkları da Fenerbahçe Kulübü'ne ve 104 yıllık bir camianın geçmişi ve kültürüne yakışır bir ağırlık içerisinde değerlendirilmektedir. Her konuda son derece titiz çalışan yönetim kurulumuz kendi içerisinde yaptığı saatler ve hatta bazen günler süren görüşmelerin ardından uygulanacak adımları belirler ve topyekun bir kararlılık içerisinde uygulamaya koyar. Yapılan bir basın toplantısı da olsa bir başka açıklama da olsa, açıklamanın kim tarafından, nerede yapıldığı önemli olmaksızın söz konusu ifadeler Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun ifadeleridir.

    Bu noktada her zaman camiamız adına daha iyiyi bulmak ve içerisinden geçmekte olduğumuz ve hiçbir hata yapma lüksümüzün olmadığı bir dönemde doğrulara ulaşmak adına yönetim kurulumuzun yaptığı çalışmaları sanki bir kriz varmış gibi göstermeye çalışmak ya da değerlendirmek tarafımızca kabul edilemez. Yönetim kurulumuz bundan sonra kulübümüz ve camiamız adına en doğru adımları atmak adına çalışmaya ve her fikri ve her olasılığı değerlendirerek kararlarını almaya ve aldığı kararlar doğrultusunda adımlarını kararlılık ve tek yürek halinde atmaya devam edecektir."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow