hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankaragücü 11 Ocak'ı bekliyor

    Ankaragücü 11 Ocakı bekliyor
    expand

    Ankaragücü Kulübü'nün olağan genel kurulu 11 Ocak 2012 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olağan genel kurul için yönetim kurulu olarak aldıkları kararın ardından Ankara Valiliği'ne gerekli başvuruların yapıldığını bildirdi.

    Olağan genel kurulun 4 Ocak 2012 Çarşamba günü gerçekleştirileceğini ifade eden Altınyuva, bu toplantıda gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde kongrenin 11 Ocak'ta yapılacağını bildirdi.

    -"Ne Hürriyet ne de Turgut için resmi teklif almadık"

    Altınyuva, oyunculardan takım kaptanı Hürriyet Güçer ile Turgut Doğan Şahin ile ilgili son günlerde yazılı ve görsel basında transfer söylentilerinin yer aldığını ancak bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

    "Ne Hürriyet ne de Turgut için resmi teklif almadık" diyen Altınyuva, şöyle devam etti:

    "Kulübümüze böyle bir teklif ulaşmadı. Ancak ben şunu belirtmek istiyorum; biz hiç bir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Elimizdeki mevcut kadroyu korumak istiyoruz. Hatta biz kulübümüzün transfer yasağının kalkması için büyük bir uğraş içindeyiz. Benim en önemli yapmam gerekenlerden biri transfer yasağının kaldırılmasını sağlamak. Bununla ilgili neler yapılabilir arkadaşlarımla yoğun mesai harcıyoruz. Sorunlu olan futbolcularla, federasyonla görüşüyoruz. Biran önce bunu kaldırmak istiyoruz. Bütün mesaimiz bu. İnşallah transfer dönemine kadar sonuçlandırırız. Bu yaparken de görüştüğümüz ve izlettirdiğimiz oyuncular var."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow