hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kayserispor'a Feyenoordlu

    Kayserispora Feyenoordlu
    expand

    Kayserispor, Antalya kampı öncesi Hollanda’nın Feyenoord Rotterdam Kulübü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Diego Biseswar ile 4.5 yıllık ön anlaşma yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ara transferde en az 5 oyuncuyu renklerine katmayı planlayan sarı kırmızılı kulüp, Bieswar'la ilgili olarak "Hollanda liginde top koşturan 23 yaşında ve 1.73 boyundaki genç futbolcu sağ ve sol açık bölgelerinde oynayabiliyor. Antalya kampımıza da katılacak olan futbolcunun ara transfer döneminde resmi sözleşmesini imzalayacağımızı tüm kamuoyuna saygılarımızla bildiririz." açıklamasında bulundu

    Kayserispor'da transfer çalışmaları bununla sınırlı değil.

    Teknik direktör Şota'nın verdiği ilk yarı raporu , alınacak ve gönderilecek oyuncular konusundaki isim listesini değerlendiren sarı kırmızılı yönetim Bucaspor'un serbest kalan genç oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi, Hollanda ligi ekiplerinden NAC Breda'nın ümit milli oyuncusu Ömer Bayram ve Schalke 04'ün defansın sol kanatında oynayan genç oyuncusu Nurettin Kayaoğlu ile anlaşmaya vardı.

    Gurbetçi iki oyuncunun kulüpleriyle bonservis konusunda görüşmelerin sürdüğü açıklandı. Bu arada sarı kırmızılı takım, ilk yarı tamamlanmadan gurbetçi oyunculardan Ömer Alp Kulga'yı gönderdi. İlk yarı bitiminde Emir Kujoviç ile Semih Aydilek'e de kendilerine kulüp bulmaları istenerek Kayserispor'la ilişkilerinin kesileceği ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow