hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amrabat Kayseri'ye gelmedi

    Amrabat Kayseriye gelmedi
    expand

    Kayserispor'un süresiz kadro dışı bırakarak A2 takıma gönderdiği Noureddine Amrabat, Kayseri'ye gelmedi. Faslı futbolcunun Pazartesi gününden itibaren çalışmalara katılacağı kaydedildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Antalya'da Kayserispor'un kamp çalışmaları sırasında yönetim kuruluna Galatasaray'a gitmekte kararlı olduğunu ifade eden Amrabat, yönetim kurulunun A2 takımıyla antrenmana çıkma önerisi kabul etmişti. A2 takım antrenörü Münir Yıldırım yönetiminde bugün ikinci yarının ilk hazırlık karşılaşmasına ise Amrabat katılmadı. Kayserispor altyapı yöneticileri Noureddine Amrabat'ın yarın Kayseri'ye gelmesini beklediklerini ve Pazartesi gününden itibaren Karpuzatan Tesisleri'nde A2 takımı ile antrenmana çıkacağını ifade ettiler.

    Öte yandan Kayserispor Kulübü tarafından yayınlanan yeni yıl mesajında Amrabat'ın durumuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;
    "Bazı medya mensupları kendilerine ve mesleklerine yakışmayacak asılsız ve kışkırtıcı haberler ile kulübümüzü değersizleştirip yıpratmak istemektedir. Kulübümüz Noureddine Amrabat'ı ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe, ne de başka bir kulübe önermemiştir. Sizlerin moralini ve güvenini yıkmak adına yapılan bu çirkeflik karşısında her zamankinden daha sağlam duracağınızdan eminim."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow