hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    iPhone 4S Türkiye'de satışa çıktı

    iPhone 4S Türkiyede satışa çıktı
    expand

    Türkiye'de merakla beklenen iPhone 4S'in satışına başlandı. Firmalar çeşitli kampanyalarla iPhone 4S satışında öne çıkmaya çalışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sizler için farklı firmaların kampanyalarını derledik:

    Vodafone

    Vodafone açıklamasına göre, iPhone 4S meraklıları telefonlarını 24 ay taahhütle faturalı tarifelere ek olarak ayda 64 liradan başlayan fiyatlarla satın alabilecek.

    Aboneler ayrıca aylık 30 MB yurt dışı Vodafone operatörlerinde geçerli internet paketinin de sahibi olurken, 3 ay boyunca Mobil TV Süper paket aboneliğini hediye olarak alabilecek.

    Turkcell

    Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, iPhone 4S'in 16 GB modeli 99 lira, 32 GB modeli 127 lira, 64 GB modeli ise 143 liradan başlayan fiyatlarla 24 ay 
    sözleşmeli olarak Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalardan temin edilebilecek.

    Avea

    Avea açıklamasına göre, iPhone 4S'in 16GB modeli 115 lira, 32GB modeli 133 lira, 64GB modeli ise 151 lira ve 24 ay sözleşmeli olarak Avea İletişim Merkezleri ve Avea Satış Noktalarında temin edilebilecek. iPhone 4 8GB ise ayda 87 liraya 24 ay taahhütlü ve 4GB data paketiyle satılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    iPhone'un özellikleri

    A5 çift çekirdekli işlemci ile ön plana çıkan iPhone 4S, bugüne kadar  piyasaya sürülmüş en gelişmiş iPhone olma özelliğini taşıyor. Çift çekirdekli grafik işlemcisi ile iPhone 4'e göre 7 kat daha kaliteli görüntü sunan iPhone 4S,1080p çözünürlüğünde video kaydedebiliyor. iPhone 4S alan  kullanıcılar, aynı zamanda içinde 200'den fazla özellik bulunan mobil işletim sistemi iOS'in 5 sürümüne de sahip olabiliyor.

    Bununla birlikte iPhone 4S'te bulunan iCloud uygulaması sayesinde kullanıcılar; belge, uygulama, fotoğraf ve şarkı gibi içeriklerini iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, ve PC cihazları arasında kolaylıkla taşıyabiliyorlar.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow