hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amazon.com Türkiye pazarına girdi

    Amazon.com Türkiye pazarına girdi
    expand

    Dünyanın e-ticaret devi Amazon Türkiye’ye girdi girecek derken beklenen oldu ve şirket CicekSepeti.com’un azınlık hissedarı olarak Türkiye internet pazarına ilk adımını atıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çiçek ve hediye gönderimi konusunda e-ticaret alanında Türkiye’de hizmet veren ciceksepeti.com, Amazon.com’un ciceksepeti.com’un azınlık hissedarı olması için gerekli süreçlerin başladığını duyurdu.

    Türkiye’de yenilikçi bir e-ticaret şirketi kuran ciceksepeti.com’un büyüme sürecinde kendilerine destek olmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Amazon Avrupa Perakende Başkan Yardımcısı Greg Greeley, ciceksepeti.com’un amazon.com gibi Türkiye genelinde müşterilerine çiçek ve diğer hediye gönderimlerinde uygun fiyat, çeşit ve rahat alışveriş yapabilme imkanı sağlamaya odaklandığını sözlerine ekledi.

    Emre Aydın tarafından kurulan ciceksepeti.com e-ticaret alanında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden birisi olarak çiçek gönderimlerini ülke genelinde aynı gün içinde gerçekleştirebiliyor. Ciceksepeti.com müşterilerine geniş yelpazede çiçek buketleri, gurme hediye sepetleri, mücevherat ve özel günlere yönelik farklı hediye ürünleri sunuyor.

    Amazon’u azınlık hissedarları olarak görmekten mutluluk duyduğunu belirten ciceksepeti.com kurucu Genel Müdürü Emre Aydın, ciceksepeti.com’un Türk tüketicisine çiçek, gurme ürünler ve insanların hayatlarındaki önemli kişilere gönderecekleri hediye gönderimleri konusunda beklediği yüksek kalitedeki hizmet düzeyini geliştirmeye odaklı çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam etmeye kararlı olduklarını söyledi.

    Amazon.com'un ciceksepeti.com'un azınlık hissedarı olacağını Webrazzi bu sabah duyurmuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow