hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Djokovic maç yapmadan yarı finalde

    Djokovic maç yapmadan yarı finalde
    expand

    Fransa Açık grand slam turnuvasında iki numaralı seribaşı Novak Djokovic çeyrek finaldeki rakibi Fabio Fognini sakatlığı nedeniyle maça çıkmayınca yarı finale yükseldi.

    Albert Montanes ile oynadığı dört saat 22 dakikalık son 16 turu maçında sakatlanan Fognini çeyrek final mücadelesinden çekilince Djokovic maç yapmadan yarı finale kaldı.

    Sol ayağında ufak bir sakatlık olduğunu belirten İtalyan tenisçi, "doktorlarım maça çıktığım takdirde sorunun büyüyebileceğini söyledi. Bu yüzden çekilme kararı aldım" dedi.

    Fognini ile eşleştiği ancak oynayamadığı çeyrek final maçı, Djokovic'in bu yılki 41 maçlık galibiyet serisine dahil edilmeyecek.

    Bu yıl hiç yenilmeyen Sırp tenisçinin, John McEnroe'nun 1984 yılındaki 42 maçlık galibiyet serisini yakalaması için yarı final karşılaşmasını kazanması gerekiyor.

    Paris'te altıncı şampiyonluğunu kovalayan dünya bir numarası Rafael Nadal, Ivan Ljubicic'i 7-5, 6-3, 6-3'lük setlerle yenerek çeyrek finalist oldu.

    Tek kadınlarda altı numaralı seribaşı Li Na, Petra Kvitova'yı üç sette yenerek Roland Garros'ta çeyrek finale yükselen ilk Çinli unvanını aldı.

    Avustralya Açık finalisti Li Na, bir 1 saat 44 dakika süren maçta dokuz numaralı seribaşı Kvitova'ya 2-6, 6-1, 6-3'lük setlerle üstünlük sağladı. Çinli tenisçi son seti 3-1 geriden gelerek kazandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow