hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Günay ileri saate yetişemedi!..

    Bakan Günay ileri saate yetişemedi..
    expand

    İleri saat uygulamasını unutan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir'deki basın toplantısına yaklaşık 1 saat geç kaldı.

    Günay, saatlerin bir saat ileri alınması nedeniyle, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenleyeceği basın toplantısına yaklaşık 1 saat gecikmeli geldi.

    İstanbul'dan otobüsle Balıkesir'e getirilen ve ele geçen, dünyaca ünlü İspanyol Ressam Picasso'ya ait olduğu öne sürülen tablo konusunda bilgisinin olmadığını kaydeden Bakan Günay, şunları söyledi:

    "Bazen aslı çıkıyor bazen çıkmıyor. Umarım aslı çıkar. Ama başka bir gelişmeden haberim var. Dün İstanbul'da çok önemli bir sergide müzayede vardı. Bu müzayedede Türkiye'nin tanınmış bazı ressamlarının eserleri, bizim ülkemizde kültür yaşamı açısından baktığımızda astronomik sayılacak rakamlarda alıcı buldu. Türkiye'de sanat piyasasının ne kadar geliştiğinin göstergesi. Prof. Adnan Çöker'in 1 milyon 800 bin lira satıldığını duydum ve çok sevindim. Bunlar hem Türkiye'yi zenginleştirir, hem de zenginliğin sanata değer verdiğinin yeni ve güzel ifadeleri."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow