hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Grip olan Erdoğan 19 Mayıs töreninde yok

    Grip olan Erdoğan 19 Mayıs töreninde yok
    expand

    Başbakan Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen törene "soğuk algınlığı" nedeniyle katılamadı.

    Kutlamalar kapsamında Ankara'da ilk tören, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'i ziyaretiyle başladı.

    Anıtkabir'deki törene, Gül'ün yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Bakanlar Kurulunun bazı üyeleri ve diğer devlet erkanı katıldı.

    Anıtkabir'deki törenin ardından Başbakan Erdoğan, 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen törene katılmadı. Gerekçe olarak "soğuk algınlığı" gösterildi.

    Hasta hasta Siirt'e gitti

    Stadyumdaki 19 Mayıs törenine katılmayan Erdoğan, özel uçak DAP ile saat 14.00'te Siirt'e gitti.

    Başbakan Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel ve diğer ilgililer uğurladı.

    Başbakan Erdoğan, eşi Emine ve Kızı Sümeyye Erdoğan ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Siirt'e gitti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow