hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taksim'de zabıtaya silahlı saldırı

    Taksimde zabıtaya silahlı saldırı
    expand

    Taksim'de seyyar nargileci Hasan Ş. zabıta noktasına silahlı saldırıda bulundu. Ölen ya da yaralanan olmadığı saldırıda Hasan Ş. Polis tarafından kısa sürede yakalandı.

    Beyoğlu' nda zabıtanın devam eden masa-sandalye operasyonuna, bugün kurşun sıkıldı.

    Zabıta, öğlen saatlerinde Talimhane'de polislerin aldığı güvenlik önlemi ile işletme önlerindeki izinsiz masa-sandalyeleri topladı. Ortağı olduğu nargile salonunun bir süre önce iflas etmesinden sonra, seyyar nargile işi yapan Hasan Ş,  saat 16.00 sıralarında, Talimhane Recep Paşa Caddesi'nde, içinde 3, önünde 4-5 kişinin bulunduğu zabıta kulübesini kurşunladı. Kaçmaya çalışırken, çevreye de rastgele ateş açan 38 yaşındaki Hasan Ş., devriye gezen polis ekipleri tarafından tabancası ile yakalandı.  Polis merkezine getirildiği sırada gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna, "Masamı, sandalyemi topladılar, kırdılar. Pişman değilim" dedi.
     
    Zabıta kulübesine 3 kurşun

    Seken kurşunlardan biri de Yüksel Şen yönetimindeki, 34 TEE 45 plakalı ticari taksinin ön camını delip, ön konsola saplandı. Polis ekipleri, yaptıkları incelemede prefabrik zabıta kulübesine de 3 kurşun saplandığını belirledi. Olay yerinde toplam 6 tane boş mermi kovanı bulundu. Şüpheli Hasan Ş.'nin masa sandalyeleri bir büfeye koyduğu ve çevrede talep edenlere ve turistlere seyyar nargile servisi yaptığı belirlendi.

    Bu arada şüpheli Hasan Ş.'nin tabancasının da bulundurma ruhsatlı olduğu belirlendi. Soruşturma sürüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow