hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    O bebek Berna Laçin'i düşünmeye itti!

    O bebek Berna Laçini düşünmeye itti
    expand

    Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan “Kalbim Seninle” projesi onlarca ünlüyü bir araya getirdi. Ama en çok Berna Laçin ve kucağındaki minik Togay dikkat çekti... CNN TÜRK "ailesinden" torpilli Togay Stephen en sonunda Berna Laçin'i yeniden anne olma konusunda düşünmeye itti.

    Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan “Kalbim Seninle” projesi onlarca ünlüyü bir araya getirdi.

    26 ünlü sanatçı tam bir ay boyunca kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla çok özel fotoğraflar çektirdi. Proje kapsamında poz veren ünlülere düzenlenen lansmanda ödül verildi. Projede yeralan ünlülerden biri olan Berna Laçin “Kızım Ada 9.5 yaşında. Böyle bebekleri gördükçe bir tane daha doğursam mı? Yeni tur yeni şans fırsatı kaçırmadan.diyorum ama ben ikinci çocuk düşünemiyorum, çünkü her şey çok pahalı, Ada zaten belimizi büktü ve kardeş de istemiyor” dedi.

    Proje kapsamında Berna Laçin'le birlikte poz veren cnnturk.com editörlerinden Ilgın Pınar Price'ın oğlu minik Togay Stephen ise basının ilgisini çekti. CNN TÜRK'ün bebeklerinden biri olan Togay medyanın içinde geldiği bu dünyada medyaya ayak uydurmakta hiç yabancılık çekmediğini de verdiği pozlarla gösterdi. "Kalbim Seninle" kampanyasına katılan diğer bebeklerin de bir Togay olamasalar da tatlı ve şirin olduklarını ekleyelim.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow