hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da uyuşturucu operasyonu polis bile şaşırdı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İstanbul  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 3 ilçede yaptığı operasyonda, içecek kutularına, bira fıçılarına ve yangın tüplerine zulalanmış halde çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kutu içeceklere, bira fıçılarına ve yangın tüplerine uyuşturucu zulası yaparak satan kişilerle ilgili ihbar aldı. Polis ekipleri yaptığı fiziki ve teknik takibin ardından şüphelileri belirledi. Ekipler cumartesi günü Esenyurt, Beylikdüzü ve Bakırköy'de düzenlediği eş zamanlı operasyonda B.P.(30), A.C.(25), Ş.C.A.(25), V.P.(31) ile E.K.(31) isimli kadını yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirildi.

    65 bin Ecstasy, 2 KİLO 840 gram Skunk ve Marijuana

    Adreslerde yapılan aramalarda 65 bin adet ecstasy hap, 2 kilo 840 gram Skunk ve Marihuana, 91 gram kokain, 818 gram toz esrar, 4 kök kenevir ve 5 tabanca ele geçirildi. Ekipler uyuşturucu satışından elde edildiğini değerlendirdiği 11 bin 630 lira ve bin 450 dolara el koydu.

    Kutu içecekler ve yangın tüpüne yapılan zula polisi bile şaşırttı

    Narkotik polisleri yaptığı aramalarda şüphelilerin yeni görülen bir zulalama ve taşıma yöntemi kullandığını belirledi. Şüphelilerin, teneke kutudaki içecekleri boşaltarak kutularına uyuşturucu maddeler yerleştirdiklerini özel aparatlar yardımıyla kutuların ağızlarını tekrar kapattıklarını tespit etti. Bu şekilde şüphelilerin uyuşturucu maddeleri taşırken dikkat çekmedikleri polis ekipleri tarafından öne sürüldü. Şüphelilerin ayrıca, dolu gözüken otomobil yangın tüpünü de bir zula haline getirdikleri içerisinde dikkat çekmeden uyuşturucu madde sevkiyatı yaptıkları belirlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     2 tutuklu, 3 adli kontrol

    Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden A.C. ve Ş.C.A. tutuklanırken, B.P., V.P. ile E.K. isimli kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow