hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray hisseleri derbi sonucunu kutluyor

    Galatasaray hisseleri derbi sonucunu kutluyor
    expand

    İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) işlem gören Galatasaray hisseleri dün oynanan derbinin ardından güne yaklaşık yüzde 1 yükselişle başladı, Fenerbahçe hisseleri ise yüzde 1,40 oranında değer kaybetti.

    Cuma günü 41,70 liradan kapatan Galatasaray hisseleri derbiden alınan galibiyetle ezeli rakibi ile puan farkını 5'e çıkarmasının ardından, güne yükselişle başladı ve en yüksek 42,20 lirayı gördükten sonra bu dakikalarda 42.00 lira seviyelerinde dengelendi.

    Fenerbahçe hisseleri ise güne 42,50 liradan başladıktan sonra şu dakikalarda Cuma günü kapanışına göre yaklaşık yüzde 1,40 oranında değer kaybederek 42,20 lira seviyesinde dengelendi.

    Dün Türk Telekom Arena'da oynanan maçta Galatasaray Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etmişti. Böylece Galatasaray ligde liderliğini devam ettirirken Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını da 5'e çıkarmıştı.

    Açıkladığı yüksek oranlı bedelli sermaye artırımlarıyla hisse fiyatı Mart ayından beri değer kaybeden Galatasaray'ın piyasa değeri bugünkü fiyatlarla 585 milyon lira, Fenerbahçe'nin piyasa değeri ise 1 milyar 55 milyon lira oldu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow