hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Baba Beni Okula Gönder" projesine ödül

    Baba Beni Okula Gönder projesine ödül
    expand

    Turizm ve Tanıtma Platformu tarafından verilen Uluslararası Başarı Oskar Ödülleri sahiplerini buldu. Basın ve Sosyal Sorumluluk Ödülü, "Baba beni okula gönder" projesiyle Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner'e verildi.

    Turizm ve Tanıtma Platformu tarafından verilen "Uluslararası Başarı Oskar Ödülleri" sahiplerini buldu. Törende 25 dalda ödül verildi. Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner, 6 yıl önce başlatılan "Baba Beni Okula Gönder" projesiyle Basın ve Sosyal Sorumluluk Ödülüne layık görüldü.

    Hanzade Doğan Boyner, ödülünü AK Parti Genel Sekreteri  Haluk İpek'ten aldı.

    Boyner, "6 yıl önce başlattık Türkiye'de okumayan hiçbir kız çocuğu kalmasın diye yola çıktık. Türk halkından çok destek gördük. Binlerce on binlerce kız çocuğuna ulaştık. Örnek bir sosyal sorumluluk projesi olarak Avrupa'da da çok gündeme geldi. Türkiye'de sadece kız çocuklarına yapılan eşitsizlik değil aynı zamanda bunun çözümüne yönelik güzel bir model çıktı. Türkiye'nin doğru sekilde dünyaya tanıtılması için herkesin kendine düşen görevi yapması gerekiyor. Beni bu ödüle layık gördüğünüz için de teşekkür ediyorum" dedi.

    Törende Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir'e de Yılın Gazetecisi ödülü verildi.  Haluk İpek, Uluslararası Dostluk Ödülüne, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise Çağdaş Eğitim ve Sosyal Dayanışma Ödülüne layık görüldü.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow