hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Alikişioğlu'ndan "Reklamın İyisi"

    Mehmet Alikişioğlundan Reklamın İyisi
    expand

    Reklam dünyasını en iyi bilen isimlerden Mehmet Alikişioğlu'nun "Reklamın İyisi" adlı kitabı yayınlandı. Kitapta en geniş anlamıyla bir kampanyayı, rekabet avantajı yaratacak biçimde yönetmeye çalışan herkesin bilmesi gerekenlere yer verildi.

    Mehmet Alikişioğlu, CNN TÜRK’te aynı adlı (Reklamın İyisi) ilk programın yayınlanmasından itibaren; piyasadaki; marka, medya ve kampanyalar alanındaki gelişmeleri izledi. Alikişioğlu, Tam 120 haftalık bir yayın maratonunda üç yüze yakın ulusal ve uluslararası firma yöneticisini, yüzlerce reklam, tanıtım veya halkla ilişkiler ajansı temsilcisini tanıma ve görüşlerinden faydalanma imkânı buldu.

    Bunun yanı sıra, reklam yaratıcıları, yazarları ve oyuncularıyla çok ilginç diyaloglar yaşadı. Büyük maliyet ve umutlarla başlayan kampanyaların nasıl sonuçsuz kaldığı ya da çok düşük maliyetlerle yapılan kampanyaların bir anda nasıl büyük başarılar kazanabileceğini gördü. Bütün bu süreç ise "Reklamın İyisi" adıyla satırlara döküldü.

    "Marka Olmak, Marka Yaratmak ve Markaya Değer Katmak İsteyenler İçin!" alt başlığıyla sunulan 300 sayfalık kitap, Optimist yayınları tarafından yayınlandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow