hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    13 yaşındaki kızın ölümü: Baba tutuklandı

    13 yaşındaki kızın ölümü: Baba tutuklandı
    expand

    Gaziantep'te, 13 yaşındaki Zekiye Dursun'un kaldırıldığı hastanede ölümüne ilişkin gözaltına alınan babası Şeref E. tutuklandı.

    Cinayet Büro Amirliği ekiplerince evinde saklandığı arkadaşı V.K. ile gözaltına alınan baba Şeref E'nin ifadesinde "cinayeti işlemediğini" söylediği öğrenildi.

    Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şeref E, mahkemece "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı, arkadaşı V.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Bu arada olayla ilgili olarak daha önce gözaltına alınan 6 kişiden Ali B'nin de tutuklandığı, 5 kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

    Gaziantep'te önceki gün özel bir hastaneye götürüldüğünde vücudunda darp ve işkence izleri fark edilen Zekiye Dursun, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamış, olayın polise bildirilmesi üzerine aralarında kız çocuğunu hastaneye getiren 4 kişinin de bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı.

    Olayla ilgisi olabileceği iddiasıyla aranan Baba Şeref E, bugün evinde saklandığı arkadaşı V.K. ile gözaltına alınmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow