hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gümüşhane'de trafik faciası: 10 ölü

    Gümüşhanede trafik faciası: 10 ölü
    expand

    Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Kelkit ilçesinde bağlı Ağıl köyü yakınlarında minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 10 kişinin öldüğünü, 3 kişinin de yaralandığını bildirdi.

    Vali Mayda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erzincan'dan Kelkit'e giden sürücüleri henüz belirlenemeyen minibüs ile karşı yönden gelen kamyonun, Ağıl köyü yakınında çarpıştıktan sonra dere yatağına yuvarlandığını anımsattı.

    Kamyonun minibüsün üzerine devrildiğini, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince ters dönen minibüsün düzeltilerek içine bakıldığını ifade eden Vali Mayda, "Kazada 10 can kaybımız, 3 yaralımız var. Araçta sıkışan kamyon sürücüsü de çıkarılarak Erzincan'a gönderildi. Yaralılardan birinin durumu ağır. Kazadan bir de yaralı olarak sayamayacağız, hafif sıyrıkla kurtulan 1 kişi var. Muhtemelen araçtan atlayarak kurtulmuş" dedi.

    Basın mensuplarının sorusu üzerine daha önce kazada 12 kişinin öldüğünü açıklayan Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, daha sonra ölenlerin sayısını 10 olarak düzeltti.

    Bu arada, olaydan yaralı kurtulan kamyon sürücüsü Necati Karuç ile minibüs yolcularından İsa Fidan ve Süleyman Şanlı'nın tedavileri de Erzincan'da sürdürülüyor.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow