hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Oysa Işık Hep Vardır"

    Oysa Işık Hep Vardır
    expand

    Sevgi, neşe, bolluk, bereket, huzur dolu bir yaşam için...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İpek Cihan Bilgin’in ilk kitabı “Oysa Işık Hep Vardır :Yeryüzünün Altın Çağı” Mayıs 2012’de Epsilon Yayınevi tarafından yayınlandı. Kişisel gelişim ve spiritüel başlıklı kitaplar arasında yerini alan “Oysa Işık Hep Vardır” kısa sürede kazandığı satış başarısıyla bugünlerde 2. baskısını yapmak üzere.

    Kitapta kullanılan dil, anlatılan konuların akıcılığı ve içerdiği öğretilerle benzerlerinden bir anda farklılaşan “Oysa Işık Hep Vardır", yazarı İpek Cihan Bilgin’in çeviri kitabı “İçimizdeki Kapıları Açmak”tan sonra yayınlanan ilk eseri.

    Bir rehber niteliğinde olan “Oysa Işık Hep Vardır” da yazar okuyuculara seslenerek, “Bizler hep birlikte burada, Yeryüzü’nde cennet gibi bir yaşam yaşabiliriz. Hem kendi yaşamlarımızı harika bir hale getirebilir, hem de arkadaşlarımızın, ailemizin, çevremizdeki herkesin yaşamlarının güzel bir hale gelmesine yardımcı olabiliriz,“ diyor.

    Başmelekler ve Melekler

    Bilgin okuyucularına, “Ayrıca bu kitap size tüm evrenin ve Dünya’nın nasıl kurulduğunu, Dünya’nın kurulma nedenlerini ve insanın, yani bizlerin varlık yapısını da anlatmaktadır. Eğer Yeryüzü’ne neden geldiğinizi, buradaki yaşamınızın amacını bilmek istiyorsanız, bunun cevabını da bu kitaptan alabileceksiniz,” derken Başmelekler ve Melekler hakkında da bilgiler veriyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kitapta aynı zamanda BaşMelek Mikail Enerjisi ve bu enerjiye niyetle uyumlanma tekniklerini de en ince ayrıntısına kadar anlatan İpek Cihan Bilgin, 20 yıllık enerji bilimleri ve kişisel gelişim alanındaki birikimlerini sevgiyle aktarıyor.

    İpek Cihan Bilgin

    Yazar, dergilere gezi, inceleme, ilişkiler, terapi teknikleri ve yaşam üzerine yazılar da yazmaktadır. 20 yıllık enerji bilimleri ve kişisel gelişim alanındaki birikimlerini, 2003 yılında kurmuş olduğu “Duygusalarınma” bünyesinde verdiği kişisel gelişim eğitimleriyle insanlarla paylaşmakta olan İpek Cihan Bilgin, Üsküdar Amerikan Lisesi mezunudur.

    Eğitimine, kişisel gelişim alanı yönünde devam etmiş ve yurtdışından çeşitli Reiki eğitimleri yanısıra, Emotional Freedom Techniques (Duygusal Arınma Tekniği), Neuro Linguistic Programming (NLP), Nonviolent Communication gibi kişisel gelişimin ve enerji bilimlerinin farklı farklı bölümlerinde yer alan çeşitli eğitimler almıştır.

    İngiltere, Almanya, Hollanda, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Polonya gibi dünya’nın pek çok değişik ülkesini gezen ve inceleyen İpek Cihan Bilgin yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow