hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CEO'lardan müzik ziyafeti...

    CEOlardan müzik ziyafeti...
    expand

    CEO Club'ın özel CEO Band etkinliğinde üst yöneticiler (CEO) ve gençler sahne aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Capital ve Ekonomist dergileri tarafından, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, Axa Sigorta, Citi Bank, Daikin, Embraer, Şölen, Tepe Home, Volvo sponsorluğunda düzenlenen CEO Band etkinliğinde, CEO'lar ve gençler müzik becerilerini ortaya koydu.

    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, etkinliğinin açılışında yaptığı konuşmada, bu yıl Vodafone olarak, CEO Band'de genç müzisyenlerle, müzisyen CEO'ları bir araya getirdiklerini ifade ederek, şöyle dedi:

    "Gençlik markamız Vodafone FreeZone ile geçen yıl Türkiye'nin 15 yıldır devam eden tek müzik yarışması Liselerarası Müzik Yarışmasını yeniden canladırdık. Bu akşam Ecza Dolabı Grubu ile sahne alacak olan 1968 Liselerarası Müzik Yarışması birincisi Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan gibi müziğe gönül vermiş pek çok CEO'nun hayatında etkisi olan bu yarışmanın, yeni neslin yaşamlarında da iz bırakmasını istiyoruz. Vodafone FreeZone Liselerarası Müzik Yarışması'na, bu yıl, 3 ilde 274 liseden 1600'un üzerinde liseli genç katıldı. Bu akşam aramızda bulunan, yarışmanın birincisi Avusturya Lisesi grubu ise bu kez performanslarını daha zorlu bir platformda, müzisyen CEO'ların karşısında sergileyecek."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEO Band gecesinde Eczacıbaşı Grubu çalışanlarının oluşturduğu ve Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Erdal Karamercan yönetimindeki "Ecza Dolabı" ile Procter and Gamble Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Karpat'ın yönettiği "Az Mesai" grupları birer konser verdi.

    Vodafone çalışanlarının 2010 yılında kurduğu, klasik rock ile punk müzik parçalarını yeniden düzenleyerek çalan Vodasonic grubuna, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray da eşlik etti.

    Etkinliğin sonunda Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Mondi Endüstriyel Torba Türkiye CEO'su Kaan Özkan, AvivaSA CEO'su Meral Eredenk ve Temsa Global eski CEO'su Mehmet Buldurgan, orkestra eşliğinde sahneye çıktı. CEO'ların bireysel performansları beğeni topladı. Ayrıca, Yıldız Holding ve Ülker Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkanı Ahad Afridi ve iş dünyasından dostlarından oluşan grup Bridge Trafik de sahne aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow