hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ünlü aktör Stallone'nin yası devam ediyor

    Ünlü aktör Stallonenin yası devam ediyor
    expand

    Geçen ay oğlunu kaybeden Amerikalı ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin senaryosunu yazdığı ancak oğlunun ölümü nedeniyle çalışmalarını yarıda bıraktığı "The Expendables 2" filmi gösterime giriyor.

    Stallone, "The Expendables 2" (Cehennem Melekleri 2) filmine, 36 yaşındaki oğlu Saga'nın 13 Temmuz'da Los Angeles'ta hayatını kaybetmesinden bir gün önce dahil olmuştu.

    Ünlü aktör, filmin aynı zamanda başrolünü paylaşacaktı.

    Ancak oğlunun ani ölümü üzerine çalışmalarına ara veren Stallone'den yas haberinin ardından halen açıklama gelmedi.

    Filmin başrol oyuncularından Dolph Lundgren, Stallone için "Böyle birşey yaşanması çok acı. Yapılabilecek hiçbir şey yok. Bizim aklımızda olduğunu biliyor, dualarımız onunla" dedi.

    Karma dövüş sanatları uzmanı deneyimli aktör Randy Couture de, gelecek hafta Los Angeles'ta gösterime girecek filmin ekibinin Stallone'nin eksikliğini hissettiğini, onun hem ekran önünde hem de arkasında ekibin gerçek lideri olduğunu söyledi.

    Oğlunun ölümünden sonra medya karşısına çıkmayan Stollone, hayranlarını endişelendirmişti. Basın sözcüsü, yıldız oyuncunun "yıkılmış" durumda olduğunu bildirmişti.

    ABD'li oyuncunun en büyük oğlu olan ve nasıl öldüğü hakkında bilgi verilmeyen Saga Moonblood Stallone, 1990'da yayımlanan "Rocky V" ve 1996'da yayımlanan "Daylight" (Gün Işığı) filmlerinde babasına eşlik etmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow