hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Giresunspor Dialiba ve Fevzi Elmaz ile anlaştı

    Giresunspor Dialiba ve Fevzi Elmaz ile anlaştı
    expand
    KAYNAK DHA

    TFF 1'inci Lig ekiplerinden Giresunspor, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Dialiba Diaban ve Adana Demirspor’dan kaleci Fevzi Elmas ile anlaşma sağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor’da Onur ve Castillo ligdeki ilk maçta yok

    Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan yeşil beyazlıların kulüp başkan Mustafa Bozbağ, iyi bir takımla lige girmek için çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Bozbağ, anlaşma sağladıkları Dialiba’yı herkesin sevdiğini ve bundan sonra Giresunspor’un başarısı için ter dökeceğini belirterek Fevzi’ye de takıma katıldığı için teşekkür etti.

    Giresun’un her şeyin en iyisine layık olduğunu kaydeden Bozbağ, “Giresunspor yükselmeye devam ediyor. 40 senelik bir hayalimiz var ve bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Kadromuzu her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Stoper ile bir ön libero daha alacağız, belki biri yabancı olur. Kardemir Karabükspor’dan Ferhat, Evkur Yeni Malatya’dan Sadık ve Göztepe’den de Emre Can için görüşmelerimiz sürüyor. Ayrıca Göztepe’den Canberk için girişimlerimiz var. Teknik direktörümüz Metin Diyadin’in raporu doğrultusunda da Gökhan Süzen ve Deniz Vural ile de yollarımızı ayırdık” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Bozbağ, takıma isim sponsor arayışlarında da sona geldiklerini ve Akın Çorap ile anlaştıklarını ifade ederek yeni sezona Akın Çorap Giresunspor ismiyle gireceklerini de sözlerine ekledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow