hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Canlı: Braga-Başakşehir maçı izle (UEFA Avrupa Ligi C Grubu)

    Canlı: Braga-Başakşehir maçı izle (UEFA Avrupa Ligi C Grubu)
    expand

    Başakşehir, Braga ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşıyor. İlk maçta sahasında Ludogorets'le berabere kalan takım, bu kez sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Diğer yandan Braga ise yine kazanarak liderliğini muhafaza etmeyi istiyor. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler, Braga-Başakşehir maçı hangi kanalda merak ediyor. Maç Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medipol Başakşehir, Braga karşısında ikinci UEFA Avrupa Ligi maçına çıkıyor. İlk maçında İstanbul'da Ludogorets'i mağlup etmeyi başaramayan Başakşehir, bu kez Portekiz deplasmanında 3 puan almanın planlarını yapıyor. Elemelerde futboluyla takdir toplayan Başakşehir'in Braga karşısında nasıl bir sonuç alacağı merak konusu. Diğer yandan Braga ise Avrupa Ligi'nin tecrübeli takımları arasında yer alıyor.

    BRAGA-BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. hafta maçında Braga kendi sahasında Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bu akşam saat 22.05'te Municipal de Braga'da oynanacak maçı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan hakem Matej Jug yönetecek. Jug'un yardımcılıklarını Matej Žunič ve Manuel Vidali yapacak. Tomislav Pospeh'in dördüncü hakem olacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Mitja Žganec ve Dejan Balažič olacak. Futbolseverler Braga-Başakşehir maçını Tivibu Spor 2'den canlı izleyebilecek.

    Medipol Başakşehir, Braga deplasmanında

    BAŞAKŞEHİR'DE SON DURUM

    Geçen sezon büyük sürprize imza atarak ligi 2. sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alma şansı yakalayan Medipol Başakşehir, Club Brugge'ü geçmeyi başarsa da, Sevilla'ya diş geçiremedi. Yine de Boz Baykuşlar oynadığı futbolla insanları etkilemeyi başardı. Sezon öncesinde yerinde transferlerle kadrosunu güçlendiren takım, lige iyi başladı ve geçen sezonki grafiğini sürdüreceğinin sinyallerini verdi. Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri ilk maçta Bulgaristan temsilcisi Ludogorets Razgrad'ı İstanbul'da konuk ederken sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Başakşehir bu maçı kazanarak grupta iddiasını korumak istiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BRAGA'DA SON DURUM

    Portekiz ekibi Sporting Braga, Avrupa Ligi'nin tecrübeli takımları arasında yer alıyor. Bu turnuvaya AIK Solna ve Hafnarfjordu takımlarını eleyerek katılan Braga grupta ilk maçında Hoffenheim'i deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Portekiz Ligi'nde ise beklemediği puan kayıpları yapan Braga, buna rağmen toparlanma sinyalleri veriyor.

    MUHTEMEL 11'LER

    Sporting Braga: Matheus Magalhães, Ricardo Esgaio, Raul Silva, Bruno Viana, Jefferson Nascimento, Danilo da Silva, Fransergio Barbosa, Andre Horta, Xadas, Fabio Martins, Ahmed Hassan

    Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Junior Caiçara, Joseph Attamah, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Marcio Mossoro, Edin Visca, Eljero Elia, Mevlüt Erdinç

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow