hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şekip Mosturoğlu: Böyle efendilik olmaz

    Şekip Mosturoğlu: Böyle efendilik olmaz
    expand

    Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Beşiktaş derbisi ve Caner Erkin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derbiyle ilgili konuşan Şekip Mosturoğlu, "Beşiktaş maçında hak edilmiş bir galibiyet aldık. Futbolun adaleti için de Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu. Quaresma, Pepe ve Medel sahaya iyi niyetle çıksaydı sahada daha güzel şeyler olurdu. Ortam gerilmezdi." Valbuena'dan çalım yiyen Quaresma'nın tekme atmasının sebebi nedir? Gösterilen kırmızılarda nasıl bir haksızlık vardı? Fikret Orman takımdaki oyuncular çok ahlaklı diyor. Diğer futbolcular ahlaksız mı? Rencide ediyor. Böyle efendilik olmaz." dedi.

    Mesut Özil evinin tanıtımını yaptı

    Cener Erkin'i de eleştiren Mosturoğlu, "Buradan ayrılan bir futbolcunun yeni takımına şirin gözükmek için açıklama yapması doğru değil. Bizim Caner'e saygı göstermemiz, onun da bize saygı göstermesi gerekiyor. Onu Caner yapan, alkışlayan, 'fişek' yapan Fenerbahçe'ydi." ifadelerini kullandı.

    Fikret Orman'ın iftira attığını iddia eden Mosturoğlu, "Fikret Orman her hafta bir şeylerden şikayetçi oluyor. Eğer bu kadar şikayetçiyse ve samimiyse gelsin federasyonu değiştirelim. Eğer aramızdan birisi seramoniye çıkan çocukları bir şekilde yönlendirdiyse topluca istifa ederiz. Bu şerefsizliktir." açıklamasını yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow