hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Gül'süz 'boğa' olmaz!

    Gülsüz boğa olmaz
    expand

    Derrick Rose’un forma giymediği karşılaşmada Chicago Bulls, FedExForum’da Memphis Grizzlies’a 102-86’lık skorla kaybetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sezonki 3.yenilgisini Memphis deplasmanında alan Chicago Bulls’ta, kenardan gelerek 18 dakika süre alan Milli oyuncumuz Ömer Aşık, 2 sayı- 6 ribaund- 1 asist- 2 blokla maçı tamamladı.

    CJ Watson’ın 17 sayı- 3 asistle oynadığı Chicago Bulls’ta bir diğer kenardan gelen isim olan Taj Gibson da 16 sayı- 5 ribaund- 2 top çalma- 3 blokla katkı sağladı. Bulls’da ilk beş başlayan oyunculardan Luol Deng 20 sayı- 6 ribaund- 3 asist- 3 top çalma ile maçı tamamlarken, Carlos Boozer ise 13 sayı- 7 ribaund- 2 asistle mücadeleyi noktaladı.

    Galibiyet sayısını 6’ya yükselten Memphis Grizzlies’ta Rudy Gay, sezonun en iyi maçlarından birini çıkarttı ve 24 sayı- 5 ribaund- 5 asist- 2 top çalma ile galibiyetin mimarı oldu. Mike Conley 20 sayı- 7 ribaund- 8 asist- 4 top çalma ile takımına katkı sağlarken, Marc Gasol 19 sayı- 10 ribaund ve Marreese Speights de 16 sayı- 12 ribaund ile double double yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow